Selectează o Pagină

Design studio

Suntem un studio creativ, specializat în identitate de brand și design de ambalaj.

Vizualizăm viitorul.
Posibilitățile creative sunt nenumărate.

Cine suntem

Dacă doriți să ne întâlnim, să aflați mai multe despre noi sau să discutăm despre un nou proiect, nu ezitați să ne contactați. 

Dan Ichim

Dan Ichim

Founder & Creative Director

Dan a absolvit Universitatea de Arte din Iași cu licența în Graphic Design, fiind foarte pasionat de identitate de brand și produs.

A locuit peste 11 ani în Marea Britanie în Manchester, unde a lucrat pentru agenții de design și a creat identități vizuale și design de ambalaje pentru o gamă largă de clienți, de la start-up-uri locale la branduri internaționale. In timpul petrecut ca senior designer la Equator Design, a creat ambalaje pentru branduri de retail (FMCG): Co-op, Nisa, Aldi, Kingfisher, Sam’s Club, SE Grocers, Walmart etc.

După ce a acumulat experiența necesară, s-a hotărât sa pună bazele unui studio de design în Iași, România. Așa a apărut Attribute Creative.

Domeniul lui principal de expertiză este crearea de imagini pentru brand-uri și design-ul de ambalaj. Dan supraveghează îndeaproape fiecare proiect de design care iese din studio.

+4 0759 339 279
dan@attribute.ro

Daniela Huhurez

Daniela Huhurez

Art Director

Daniela are o diplomă de masterat în Design & Art Direction de la Manchester Metropolitan University și o licență în Arte Grafice de la Universitatea George Enescu din Iași.

Fiind un designer multidisciplinar, îi place să lucreze pe subiecte diferite, căutând probleme creative de rezolvat prin traducerea conceptelor în imagini. Lucrările sale includ design grafic, ilustrații pentru designul de ambalaje, fotografie și site-uri de prezentare. 

Daniela se asigură întotdeauna că toți pașii procesului de design sunt urmăriți pe tot parcursul proiectului și cerințele clientului sunt îndeplinite la timp.

Îi place să deseneze cu tuș pe hârtie. Puteți vizualiza lucrările ei de grafică pe danielahuhurez.ro.

+4  0770 243 215
daniela@attribute.ro

Get in touch

Let's work together

GDPR

15 + 6 =