Selectează o Pagină

Suntem un studio creativ, specializat în Identitate de Brand și Design de Ambalaj.

Sea Buckthorn and raspberry Syrup Label Design

Despre noi

Dacă doriți să aflați mai multe despre noi sau să discutăm despre un nou proiect, nu ezitați să ne contactați.

Dan Ichim

Dan Ichim

Founder & Creative Director

Dan a absolvit Universitatea de Arte din Iași cu licența în Graphic Design, fiind foarte pasionat de identitate de brand și produs.

A locuit peste 11 ani în Manchester UK, unde a lucrat pentru agenții de design și a creat identități vizuale și design de ambalaje pentru o gamă largă de clienți, de la start-up-uri locale la branduri internaționale. În timpul petrecut ca senior designer la Equator Design, a creat ambalaje pentru branduri de retail (FMCG): Co-op, Nisa, Aldi, Kingfisher, Sam’s Club, SE Grocers, Walmart etc.

După ce a acumulat experiența necesară, în 2019 a pus bazele unui studio de design în Iași, România. Așa a apărut Attribute Creative.

Dan supraveghează îndeaproape, fiecare proiect de design care iese din studio.

Daniela Huhurez

Daniela Huhurez

Art Director

Daniela are o diplomă de masterat în Design & Art Direction de la Manchester Metropolitan University și o licență în Arte Grafice de la Universitatea George Enescu din Iași.

Fiind un designer multidisciplinar, îi place să lucreze pe subiecte diferite, căutând probleme creative de rezolvat prin traducerea conceptelor în imagini. Lucrările sale includ design grafic, ilustrații pentru designul de ambalaje, fotografie și site-uri de prezentare. 

Daniela se asigură întotdeauna că sunt urmați toți pașii procesului de design și că cerințele clientului sunt îndeplinite la timp.

Desenează cu tuș pe hârtie. Puteți vizualiza lucrările ei de grafică pe danielahuhurez.ro.

Ce facem

Nume de brand

Identitate vizuală

Graphic Design

Design de ambalaj

Ilustrație

Website design

identitate de Brand

Investiția într-un design bun este esențială mai ales atunci când începeți o afacere sau creați un produs nou.

Un brand are valoare atunci când devine prietenul clientului.

Pentru a construi o relație puternică cu clienții, aveți nevoie de o identitate vizuală bine creată (logo, nume, slogan, paletă de culori, stil de imagine, font-uri, etc.). Impactul unui design bun al logo-ului, relevant și ușor de recunoscut vă va diferenția de concurență. Vreți să fiți observat și să creați loialitatea clienților, necesară pentru achizițiile repetate.

Identitatea de brand este importantă pentru modul în care sunteți perceput. Este folosită pentru a crea o impresie pozitivă în mintea consumatorilor. Este o asigurare a calității și va genera mai multe vânzări și profitabiltate.

Brandurile trebuie sa fie flexibile și să anticipeze viitorul.

Design de ambalaj

Designul de ambalaj trebuie să stabilească o conexiune pozitivă și să comunice rapid și clar scopul și intenția sa.

Design-ul atractiv și relevant pentru grupul țintă pe care îl vizați, va crea dorința în mintea clientului de a lua decizia să aleagă produsul dvs. În fața unui raft, oamenii vor lua o decizie cu privire la ce să cumpere în câteva secunde. Din acest motiv, este esențial ca produsul să iasă în evidență pe rafturile supermarketurilor.

Procesul de design

Acestea sunt câteva dintre etapele cheie pe care le folosim în dezvoltarea proiectului de design de ambalaj:

1. Cercetare și analiză
2. Dezvoltarea conceptului
3. Dezvoltarea designului
4. Implementarea designului

website
Design

Construim site-uri responsive care se modifică pentru a se potrivi mai multor dispozitive.

Dacă aveți nevoie de un site de prezentare, suntem aici pentru a vă ajuta. Colaborăm îndeaproape cu clienții noștri pentru a ne bucura de proiecte fără probleme de comunicare.

Cele mai importante părți ale proiectării unui site web bun și eficient sunt: planificarea, decizia privind obiectivele și modul de realizare a acestora prin conținut și funcționalitate. După această etapă vom crea un sitemap ținând cont de modul de îmbunătățire a experienței utilizatorului. Website-ul trebuie să reflecte stilul de brand și să-i spună povestea prin text și grafică.

Pentru a crea un site de prezentare, folosim WordPress. Vă putem oferi un plan de întreținere care poate include update-urile necesare, actualizarea conținutului și crearea de backup-uri.

Creăm un limbaj vizual unic, care va aduce succes afacerii tale.

Hai să discutăm despre proiectul tău

Trimite-ne un mesaj cu detaliile tale și noi te vom contacta pentru o discuție mai detaliată.

GDPR

6 + 9 =